Ce este un VPS si care sunt beneficiile daca achizitionezi de la noi​

Beneficii Hosting Cloud VPS

Ce inseamna Cloud Virtual Private Server (VPS)?

Cloud VPS hosting sau virtual private server reprezinta urmatorul nivel de hosting. In loc de tipul de format „primul venit, primul servit” tipic shared hostingului, site-urile web vor fi gazduite pe o portiune delimitata clar de pe server, având resursele alocate exclusiv site-ului in cauza. Cu VPS nu va trebui sa va faceti griji cu privire la brese de securitate ca in cazul shared hosting-ului, deoarece puteti personaliza si ajunge la nivelul de securitate dorit.

Printre cele mai semnificative avantaje ale unui Cloud VPS se numara:

Securitate

mediile virtuale au sisteme de fisiere independente, astfel se poate aplica orice masura de securitate;

Redundanta

deoarece VPS-ul este situat in cloud, sistemul de operare si software-ul nu mai sunt dependente de hardware. Astfel, un VPS poate fi migrat in timp real de pe un server fizic pe altul, fara vreun impact al performantei si fara downtime;

Personalizare si control

Puteți instala orice pachete și le puteți personaliza în funcție de nevoile dvs.

Access root

mediile virtuale au sisteme de fisiere independente, astfel se poate aplica orice masura de securitate;

Scalabilitate

in orice moment se poate face upgrade si se pot obtine mai multe resurse fara un impact negativ asupra sistemului.

optimiza viteza

trafic generos cu posibilitatea de a optimiza viteza si modul de servire al continului.

De ce sa achizitionezi un VPS de la noi?

Toate VPS-urile Webland.ro vin cu sistem de operare optimizat iar daca alegeti CentOS ca distributie linux beneficiati gratuit de panoul de control ClusterCS.com care va ofera optimizare si pe parte de web.

Solutiile noastre de Cloud VPS sunt recomandate pentru toate tipurile de business-uri. Infrastructura noastra este scalabila si este adaptata pentru a veni in sprijinul clientilor.

Oferim suport 24/7.

Aveti control deplin asupra serverului virtual, posibilitatea de a-l configura si administra conform necesitatilor.

Fiecare server are propriul lui IP dedicat.
Folosind panoul de control ClusterCS beneficiati de o solutie „traffic-shaping” implicita, astfel toate fisierele media statice (precum poze, video), vor fi servite de catre un serviciu cu o amprenta de memorie mult mai mica decât serverul apache, ce va permite sa serviti mult mai multi clienti comparativ cu un scenariu obisnuit.

LOAD BALANCING High Availability:

– se va ocupa de request-urile de tip HTTP / HTTPS si va redirectiona aceste requesturi catre: Apache/Lighttpd/Nginx/Varnish dupa caz (https://clustercs.com/high-availability-clustering).

WEBSERVER High Availability

– Apache (folosit default pentru servirea continului dinamic precum php); – PHP (se pot instala versiuni multiple de PHP pe server); – Layer de Cache (se poate adauga un layer de cache cu NGINX sau Varnish folosind sectiunea SPEED, exemplu adaugare layer cache pentru un WordPress: https://clustercs.com/integrations/boost-your-speed – Lighttpd (se poate utiliza pentru servirea continutului static precum poze, video in paralel cu Apache-ul).

DATABASE High Availability

– Maria Galera Cluster (https://clustercs.com/database-scalability). Este un adevarat Multimaster Cluster bazat pe replicare sincrona si o solutie de inalta disponiblitate pentru uptime de sistem inalt. Distribuirea bazei de date creeaza o solutie usoara de scalare pentru site-urile care trebuie sa se adapteze la schimbarile de trafic si o alternativa perfecta pentru un sistem de inalta disponibilitate pentru a va asigura ca o defectiune a hardware-ului tine sistemul de baze de date operational.

STORAGE High Availability

– MooseFS Distributed FileSystem (https://clustercs.com/moosefs-distributed-file-system-ha).
Disponibilitatea inalta la nivel de sistem de fisiere se va face cu MooseFS pentru a obtine redundanta si pentru a oferi solutii complete de High Availability.
Fisierele vor fi stocate si distribuite pe servere cu doua replici. In functie de numarul de replici, cel putin un server poate esua fara nici un esec pentru intreg cluster-ul.

Configureaza cu usurinta orice tip de HA Clustering folosind ClusterCS Control Panel (optional)

Puteti cu usurinta sa configurati un High Availability Cluster cu scalare orizontala pentru servere cu Php, MySQL sau Maria Galera Cluster pentru scalarea bazei de date si MooseFS pentru fisiere.

In cazul in care traficul aplicatiei dumneavoastra creste iar aplicatia pentru a rula in conditii optime are nevoie de mai multe resurse, se poate adauga un nou server in schema actuala cu usurinta printr-o interfata vizuala.

ClusterCS a fost construit ca o solutie pentru clustere de anvergura si este capabil sa faca optimizari ce au un impact pozitiv asupra performantei sistemului.

Panoul de Control se ocupa si de monitorizare self-healing pentru serviciile critice.

Acest tool a fost dezvoltat ca o solutie 100% scalabila si este implementata ca SaaS ceea ce o face mult mai friendly decat alte solutii bazate pe traffic-shaping pentru ca nu necesita instalarea si configurarea prealabila.

ClusterCS este la ora actuala cel mai inovativ panoul de control de administrat servere de pe piata si este pregatit sa ofere High Availability.

Administrare completa a domeniilor

Panoul ofera toate functionalitatile standard de care aveti nevoie pentru administrarea unui domeniu (FTP, emails, DB, CronJobs, Backups, SSL, Logs, Manage SSH Keys) si noi caracteristici inovatoare, cum ar fi SPEED.

Configurarea Serverelor si Custom logs

In cazul in care doriti sa fiti tehnici o puteti face prin editarea configuratiei din interfata ClusterCS. Panoul de control ofera configurarea personalizata pentru fiecare domeniu in parte (Apache,Lighttpd,Nginx,Varnish).

Monitorizare si self-healing pentru serviciile critice

Serverele dumneavoastra vor fi monitorizate constant si veti avea acces la informatii valoroase. In cazul in care anumite servicii nu mai functioneaza, sistemul de monitorizare continua ClusterCS poate aplica diferite scenarii de repornire si reparare.

Medii pentru dezvoltare aplicatii (optional)

Se pot realiza copii ale site-ului live in câteva secunde. Cel mai bun lucru pe care il obtineti este sa utilizati aceeasi adresa URL pentru a testa aplicatia intr-un mediu izolat de dev unde nu va fi nevoie de hacks sau dev-ops.
Acest site folosește cookies pentru a asigura cea mai bună experiență de utilizare. Citeste mai mult