Pachete VPS

Pachete Cloud VPS Hosting

Fiecare client ce opteaza pentru serviciul VPS hosting in cloud beneficiaza gratuit de panoul de control ClusterCS.

Panoul de control ClusterCS nu este doar un simplu panou de control, el este un tool ce te va ajuta sa cresti viteza de incarcare a paginii  tale web.

* Ai 7€ reducere la fiecare pachet

Memory

1 GB

CPU

1

Storage

20 GB

Transfer

100 GB

IP

1

17€ 10€/ lună

Economiseşti -7€

Memory

2 GB

CPU

2

Storage

40 GB

Transfer

200 GB

IP

1

27€ 20€/ lună

Economiseşti -7€

Memory

3 GB

CPU

3

Storage

60 GB

Transfer

300 GB

IP

1

47€ 30€/ lună

Economiseşti -7€

Memory

4 GB

CPU

4

Storage

80 GB

Transfer

400 GB

IP

1

47€ 40€/ lună

Economiseşti -7€

Memory

5 GB

CPU

5

Storage

100 GB

Transfer

500 GB

IP

2

57€ 50€/ lună

Economiseşti -7€

Memory

6 GB

CPU

6

Storage

120 GB

Transfer

600 GB

IP

2

67€ 60€/ lună

Economiseşti -7€

Memory

7 GB

CPU

7

Storage

140 GB

Transfer

700 GB

IP

2

77€ 70€/ lună

Economiseşti -7€

Memory

8 GB

CPU

8

Storage

160 GB

Transfer

800 GB

IP

2

87€ 80€/ lună

Economiseşti -7€

Pentru pachete personalizate ne poți contacta prin

Migrare gratuită a conturilor de găzduire web

In cazul in care doriti sa va mutati site-ul de la alta firma de hosting la noi, transferul datelor de pe vechiul server la noi  se face gratuit!

* daca pagina web nu este un CMS standard si este nevoie de alocarea mai multor ore pentru analiza/mutare pot exista costuri suplimentare. Va rugam sa ne contactati pentru a putea face o analiza.

de la 7.00 € Economiseşti 7 €

ClusterCS®
Panou administrare domenii gratuit
VPS Control Panel

Întrebări frecvente

Shared hosting-ul vine la pachet cu foarte multe restrictii si dezavantaje care ne impiedica sa optimizam site-ul sau sa il dezvoltam din cauza faptului ca nu putem face nimic personalizat pe server, asta ca sa nu mai vorbim de securitatea site-ului atunci când acesta este gazduit pe acelasi server cu mai multe site-uri necunoscute, prin care hackerii pot patrunde si compromite server-ul si implicit site-ul nostru.

Shared hosting-ul nu mai este o solutie de ceva ani pentru o afacere serioasa iar cei care inca il folosesc sunt limitati si nu pot controla nimic, de aceea business-urile serioase utilizeaza ca si hosting VPS unde detin controlul total la serviciile.

Sa ne imaginam ca avem un magazin online cu o baza de date unde clientii au salvate datele personale, ce se intampla daca un alt site necunoscut este gazduit pe acelasi Shared Hosting care este compromis? Automat magazinul nostru online este compromis iar cauza nu poate fi identificata pentru ca nu avem control asupra server-ului.

Solutia pentru ca totul sa fie sub control, sa avem acces la tot ce tine de server si sa putem optimiza si dezvolta site-ul nostru asa cum dorim este achizitionarea unui VPS (Virtual Private Server).

In cazul in care aveti nevoie de spatiu disk extra fata de planul dumneavoastra de hosting, puteti face upgrade de storage foarte usor.

Pretul 1 GB de storage suplimentar este de 0.25 Euro + TVA.

Pentru upgrade-ul de storage este nevoie de un downtime de aproximativ 10 minute si se poate efectua de catre echipa de suport prin deschiderea unui tichet din platforma Webland.ro.

Trebuie sa stiti faptul ca odata ce ati efectuat marirea (upgrade) de disk, disk-ul nu mai poate fi micsorat.

DataCenter-ul nostru se afla in Bucuresti (zona Unirii), Romania.

Exista 3 tipuri de plata disponibile momentan:

  • Paypal
  • Card de credit
  • Ordin de plata

In cazul in care alegeti ca metoda de plata „Ordin de plata” este necesar ca in descriere sa specificati numarul proformei pentru care faceti plata si confirmarea platii prin deschiderea unui tichet din platforma Webland unde va rugam sa atasati dovada platii sau trimitere dovada plata pe email billing@webland.ro.

Activarea VPS-ului se face automat de catre sistemul nostru imediat dupa ce plata este confirmata. Conform Termeniilor si Conditiilor accesul SSH este disponibil doar la cererea expresa a utilizatorului. Portul SSH este blocat din firewall la instalarea initiala/crearea initiala a server-ului, iar pentru deblocarea acestuia, este necesar sa se ia legatura cu un consultant prin deschiderea unui ticket. Soft Dreams isi rezerva dreptul de a solicita un document oficial care sa ateste identitatea proprietarului de cont.

Acest site folosește cookies pentru a asigura cea mai bună experiență de utilizare. Citeste mai mult