Termeni si Conditii (TOS)

Termeni si Conditii (TOS)

I. Preambul

1.1. Prezenta Sectiune este redactata in conformitate cu legislatia nationala si europeana in vigoare, dispozitiile acesteia fiind in concordanta cu urmatoarele acte normative, dar fara a se limita la acestea: Legea nr. 365/2002 privind comertul electronic; Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; O.G. nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta; Directiva 2000/31/CE privind comertul electronic.

1.2. Folosirea pe tot parcursul prezentei sectiuni a cuvântului „Soft Dreams” va identifica compania SOFT DREAMS S.R.L. cu sediul social in Bucuresti, Sector 4, Str. Ienachita Vacarescu, nr. 18, Et. P+1+2+3, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/15096/22.09.2004, CUI RO 16780255, in calitate de furnizor de servicii de tip hosting. Mai multe despre SOFT DREAMS S.R.L. puteti gasi in pagina de Contact.

1.3. Soft Dreams este inregistrata in Registrul General al Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, conform Legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

1.4. Aria de servicii Soft Dreams cuprinde: [inregistrare nume de domenii, gazduire website, servere virtuale pe platforma cloud, shared hosting, servicii de email, pachete servere dedicate, web development si colocate precum si servicii de administrare], detaliile si lista actualizata a acestor servicii putând fi gasite pe http://www.webland.ro

1.5. In cazul in care doriti sa beneficiati de oricare dintre serviciile de hosting ofertate de Soft Dreams, trebuie sa acceptati in prealabil termenii si conditiile specifice de furnizare a acestora. Modalitatea de acceptare va fi realizata online, prin consimtamântul acordat de client in privinta aplicarii acestor clauze.

1.6. Prezentele dispozitii se aplica tuturor Utilizatorilor Soft Dreams, intelegându-se prin acestia atât vizitatorii website-ului www.webland.ro, www.clustercs.com (denumite in continuare „Website”) precum si clientii oricaruia dintre Pachetele sau Serviciile ofertate pe Website. Scopul prezentilor termeni si conditii este de a asigura ca Utilizatorii Soft Dreams SRL folosesc serviciile in considerarea drepturilor si intereselor tuturor participantilor pe piata informationala si in conformitate cu regulile retelei Soft Dreams.

1.7. Acest site este detinut si operat de Soft Dreams si afiliatii sai. Soft Dreams va ofera acest site, inclusiv toate informatiile, instrumentele si serviciile adiacente acestuia, cu conditia sa acceptati Termenii si conditiile de utilizare din prezenta sectiune. Va rugam sa cititi cu atentie acest document inainte de a utiliza acest website si sa continuati utilizarea website-ului doar daca sunteti de acord cu Termenii de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu Termenii de utilizare, va rugam sa nu utilizati Website-ul.

1.8. Aceste prevederi se aplica doar utilizarii de catre dumneavoastra a Website-ului, fara a se aplica oricarui alt Website sau oricarui alt produs sau serviciu Soft Dreams si fara a schimba orice alt contract care ar putea exista intre dumneavoastra si Soft Dreams. Soft Dreams isi rezerva dreptul de a modifica sau de a schimba aceste Conditii de utilizare in orice moment, cu o notificare prealabila transmisa pe Website. Utilizarea in continuare a site-ului dupa afisarea oricaror modificari la Termenii de Utilizare constituie acceptarea acestor modificari.

II. Acuratetea informatiilor

2.1. Soft Dreams nu este responsabil in cazul in care informatiile puse la dispozitie pe Website nu sunt corecte, complete sau actuale. Materialele de pe Website sunt oferite doar ca informatii generale si nu ar trebui sa fie invocate sau utilizate ca singura baza pentru luarea deciziilor fara consultare primara sau fara folosirea surselor mai precise si mai complete de informatii. Ne rezervam dreptul de a modifica continutul Website-ului in orice moment si de a face actualizarile de informatie la anumite intervale de timp.

III. Utilizarea website-ului

3.1. Toata informatia de continut de pe acest site (inclusiv, dar fara a se limita la, coduri si software, texte, design, grafica, logo-uri, pictograme, imagini, clipuri audio, descarcari, interfete) este proprietatea exclusiva a si este detinuta de catre Soft Dreams si este protejata prin drepturi de autor, marci comerciale si alte legi aplicabile in vigoare.

3.2. Puteti accesa, descarca, stoca, afisa pe computer, asculta, copia si tipari materialele si continutul pe care Soft Dreams il face disponibil spre publicare sau pentru descarcare pe Website pentru uz personal, de informare si non-utilizare in scopuri comerciale, cu conditia sa nu modificati sau sa stergeti drepturile de autor, marca sau alte notificari privind proprietatea care apar pe materialele pe care le accesati, copiati, descarcati sau imprimati si de asemenea, cu conditia sa nu distribuiti sau sa transferati astfel de materiale si de continut lipsit de drepturile sale de proprietate.

3.3. Cu exceptia permisiunii limitate din paragraful precedent, SOFT DREAMS nu va acorda alte licente sau drepturi exprese sau implicite, pentru niciun brevet, marca comerciala, drept de autor sau alte drepturi de proprietate sau intelectuale. Nu aveti permisiunea sa copiati nimic din continutul Website-ului pe alt Website sau pe orice fel de mediu de stocare. Orice software sau alte materiale care sunt facute disponibile pe acest site pentru descarcare, acces sau alta utilizare, si care au proprii termeni de licenta, vor fi guvernate de termenii, conditiile si anunturile respective. Nerespectarea de catre dumneavoastra a termenilor respectivi sau a altor termeni privind acest site va avea ca rezultat terminarea automata a oricaror drepturi care v-au fost acordate, fara nicio notificare prealabila, iar dumneavoastra trebuie sa distrugeti imediat toate copiile materialelor descarcate pe care le detineti, le aveti in custodie sau le controlati.

3.4. Orice alta utilizare a continutului de pe site, inclusiv, dar fara a se limita la modificarea, distribuirea, transmiterea, incarcarea, licentierea, sau crearea de lucrari derivate din informatii, software, produse sau servicii sau portiuni ale acestora obtinute de pe Website,  este interzisa in mod expres. Soft Dreams, detinatorii sai de licente si/sau furnizorii sai de continut pastreaza in prezent si isi pastreaza dreptul de proprietate si titlul deplin si complet al materialelor furnizate pe acest site, inclusiv toate drepturile de proprietate intelectuala ale acestora.

3.5. Ca o conditie de utilizare generala, nu veti folosi Website-ul pentru nici un scop care este ilegal sau interzis de Termenii de Utilizare sau legislatia aplicabila in vigoare.

3.6. Inregistrare, parole, responsabilitatea utilizatorilor

Accesul la www.webland.ro este liber.

Accesul la anumite sectiuni de pe www.webland.ro este protejat printr-o parola. Utilizatorul are obligatia de a nu dezvalui aceasta parola unei terte parti, parola va fi schimbata regulat de catre utilizator.

Prin optiunea Autentificare sau inregistrare, utilizatorului i se va cere sa ofere datele sale de contact. Formularul de inregistrare si de achizitionare servicii vor contine informatii detaliate despre utilizatorului precum: nume complet, date companie, adresa, telefon, email, modalitate de facturare, modalitate de plata.

Pentru a evita ca persoanele neautorizate sa aiba acces la informatii utilizatorul are obligatia sa foloseasca butonul „Iesire/Log out” ori de câte ori incheie sesiunea pe site-ul www.webland.ro.

Este interzisa partajarea de catre utilizator a datelor de access la Website unei terte parti. Accesul la Website si utilizarea acestuia se vor face pe propria raspundere iar utilizatorul va fi responsabil de toate actiunile desfasurate.

Utilizatorul este responsabil sa realizeze frecvent backup-uri ale serviciului/serviciilor achizitionat/achizitionate prin Soft Dreams si le va pastra pe un dispozitiv extern, altul decât serverele Soft Dreams.

Utilizatorul este responsabil sa efectueze frecvent update-uri la sistemul de operare, scanari de virusi, update-uri de securitate si implementari de securitate atât pe parte de server cât si pe parte de aplicatii.

Utilizatorul poate solicita echipei de suport sa instaleze un sistem de backup iar acesta se va taxa conform ratei orare actuale afisate in sectiunea Management Profesional.

Utilizatorul poate solicita de maxim 3 ori pe luna reinstalarea sitemului de operare, daca limita este depasita se va taxa conform ratei orare actuale afisate in sectiunea Management Profesional.

Administrarea serviciilor se va face de catre Utilizator (instalare servicii/configurare/debug/update-uri/etc), Soft Dreams va pune la dispozitie doar “masina” cu sistemul de operare preinstalat si facilitatile prezentate in pachetul achizitionat. Utilizatorul poate solicita achizitionarea unui pachet de Management Profesional in acest sens.

Utilizatorul este responsabil sa efectueze update-uri de securitate si verificari periodice ale site-urilor si aplicatiilor gazduite pe server-ul achizitionat prin Soft Dreams.

La achizitionarea unui serviciu prin Website utilizatorul va introduce date reale, Soft Dreams poate solicita un act de identitate pentru validarea acestora.

IV. Raspunderea asupra datelor incarcate, accesate, transmise sau prezentarea materialelor de catre utilizatori sau a materialelor prezentate de utilizatori

4.1. Sunteti de acord ca aveti responsabilitatea pentru orice material pe care il prezentati prin intermediul acestui Website, inclusiv, dar nu limitat la legalitatea, fiabilitatea, oportunitatea, originalitatea sau drepturile de autor, dreptul de proprietate asupra unor astfel de materiale sau de continut.

4.2. Nu puteti incarca, distribui sau publica prin intermediul acestui site, materiale sau continut care: (i) sunt false; frauduloase; calomnioase; defaimatoare; abuzive, obscene, amenintatoare, sau confidentiale, care incalca sau invadeaza dreptul la intimitate sau care incalca in mod abuziv drepturile de proprietate intelectuala si/sau sunt ilegale; (ii) pot constitui sau incita o infractiune penala, incalca drepturile oricarei parti, da nastere la raspundere sau incalca orice lege, sau (iii) pot contine virusi sau orice alta forma de malware, campanii politice sau e-mailuri in masa, activitati de tip „spam” sau „phishing”. Nu puteti folosi o adresa de e-mail falsa sau alte informatii de identificare, nu va puteti da drept orice persoana sau entitate cu scopul de a induce in eroare cu privire la originea oricaror materiale sau continut.

4.3.  Nu puteti incarca, distribui, afisa, publica  sau folosi prin intermediul acestui website:

– material sau continut care sunt false; frauduloase; calomnioase; defaimatoare; abuzive, obscene, amenintatoare sau confidentiale, care incalca sau invadeaza dreptul la intimitate sau care incalca in mod abuziv drepturile de proprietate intelectuala si/sau sunt ilegale;

–  material sau continut ce pot constitui o sau incita la o infractiune penala, incalca drepturile oricarei parti, da nastere la raspundere sau incalca orice lege sau pot contine virusi sau orice alta forma de malware;

– campanii politice, email-uri in masa de tip newsletter, activitati de tip “spam” sau “phishing”;

– o adresa de e-mail falsa sau alte informatii de identificare si nu va puteti da orice persoana sau entitate cu scopul de a induce in eroare cu privire la originea oricaror materiale sau continut.

– scanare sau testare de vulnerabilitati ale unui sistem de  retele sau incercare de a sparge sistemul de securitate si autentificare ale clientilor Website-ului sau alte sisteme din afara retelei fara acordul expres al proprietarului (furt de parole, falsificarea oricarui header de pachet TCP/UDP, scanari de brese de securitate, scanari de porturi, etc).

– afisarea si stocarea de continut pornografic pe Website ce nu este in conformitate cu normele legale din România.

– servicii de tip IRC, Bnc, Eggdrop, Bots sau alte servicii de acest tip.

4.4. Toate informatiile personale furnizate prin intermediul acestui site vor fi tratate in conformitate cu Politica de confidentialitate online a Website-ului . Declarati si garantati ca detineti sau controlati toate drepturile pentru materialele si continutul pe care il postati, ca materialele si/sau continutul sunt corecte, ca utilizarea materialelor si/sau continutul pe care il publicati nu incalca niciuna dintre dispozitiile Termenilor de utilizare si ca nu vor cauza niciun prejudiciu persoanelor fizice sau juridice.

V. Drepturile de autor

5.1. Daca nu se specifica altfel, imaginile grafice, butoanele si textele continute in acest site sunt proprietatea exclusiva a Soft Dreams. Cu exceptia cazurilor autorizate in mod expres in Termenii de Utilizare, acestea nu pot fi copiate, publicate, distribuite, afisate, reproduse sau transmise, in orice forma sau prin orice mijloace, inclusiv, dar fara a se limita la inregistrarea electronica, mecanica, fotocopiere sau in alt mod, fara acordul prealabil scris de Soft Dreams.

VI. Marcile comerciale

6.1. Acest site contine logo-uri, identitati de brand si alte marci comerciale si marci de servicii („Marcile”), care sunt proprietatea Soft Dreams sau sunt licentiate catre Soft Dreams si/sau furnizorii de continut. Toate marcile sunt proprietatea detinatorilor lor.

6.2. Nimic de pe acest site nu trebuie interpretat ca acordând, indirect, prin instrainare sau in alt fel licenta sau dreptul de a folosi logo-urile sau identitatile de brand prezentate pe acest site fara acordul scris al Soft Dreams sau al unui tert care poate detine un logo, identitate de brand pe site-ul Soft Dreams. Soft Dreams isi rezerva toate drepturile care nu sunt acordate in mod expres asupra site-ului si asupra continutului acestuia. Website-ul si tot continutul sau, inclusiv, dar fara a se limita la texte, la design, la grafica, interfete si cod, precum si selectarea si aranjarea acestora, sunt elemente protejate conform legilor drepturilor de autor din România si din alte tari in care Soft Dreams isi desfasoara activitatea.

VII. Securitatea si calitatea informatiilor

7.1. Soft Dreams intentioneaza sa protejeze informatiile dvs. personale si sa pastreze calitatea acestora. Soft Dreams implementeaza masuri si procese corespunzatoare, precum utilizarea criptarii la transferul anumitor informatii sensibile, pentru a ajuta la protejarea informatiilor dvs. personale si la pastrarea calitatii lor.

7.2. Accesul SSH este disponibil doar la cererea expresa a utilizatorului. Portul SSH este blocat din firewall la instalarea initiala/crearea initiala a server-ului, iar pentru deblocarea acestuia, este necesar sa se ia legatura cu un consultant prin deschiderea unui ticket. Soft Dreams isi rezerva dreptul de a solicita un document oficial care sa ateste identitatea proprietarului de cont.

VIII. Optiunile dumneavoastra

8.1. La colectarea informatiilor despre dvs., ne puteti anunta ca nu doriti sa utilizam aceste informatii pentru a va contacta in scopuri de marketing si noi vom respecta dorinta dumneavoastra. De asemenea, puteti dezactiva cookie-urile din browserul dumneavoastra.

Cand vom analiza si combina datele dumneavoastra cu caracter personal, o vom face doar in conformitate cu prevederile legale aplicabile, care ar putea implica obtinerea unei prealabile aprobari sau confirmari si/ sau de informatii suplimentare din partea dumneavoastra.

Protectia datelor cu caracter personal

Increderea in serviciile Soft Dreams si in personalul nostru calificat este unul din principalele preocupari pe care le are compania noastra. Pentru a va putea furniza cea mai buna experienta posibila pe parte de Cloud Hosting / Servere Dedicate / Web Development ne concentram pe continua imbunatatire in intreaga noastra activitate.

Soft Dreams cunoaste bine importanta datelor personale si se angajeaza sa protejeze confidentialitatea si securitatea acestora. Este foarte important pentru noi si pentru dumneavoastra sa furnizam toate informatiile intr-o maniera integrala ce tine de prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, fiind detaliata in cadrul sectiunii Termeni si Conditii.

Soft Dreams respecta confidentialitatea tuturor clientilor si confidentialitatea tuturor vizitatorilor va trata/prelucra datele personale cu mare atentie, in conditii tehnice si organizatorice de securitate adecvate legistatiei in vigoare.

Datele cu caracter personal sunt colectate doar cu acordul sau acceptul dumneavoastra, daca acestea sunt oferite de dumneavoastra cu buna stiinta, de buna voie, din propria initiativa, fie la solicitarea Soft Dreams, la completarea unui formular online, abonarea la newsletter (doar dupa ce ati bifat aceasta optiune), participarea la diverse tombole si concursuri on-line sau off-line, prin completarea datelor personale in formularul de inregistrare de pe webland.ro, clustercs.com sau achizitionarea de servicii prin intermediul Website-ului.

Daca nu sunteti de acord cu termenii prezentati in aceasta pagina va rugam sa nu utilizati niciunul din Website-urile noastre si sa nu ne furnizati datele dumneavoastra personale. Este posibil ca anumite servicii oferite prin intermediul Website-ului sa fie conditionate de furnizarea datelor dumneavoastra personale.

Datele cu caracter personal prelucrate de Soft Dreams SRL

Prelucrarea datelor cu caracter personal sunt toate seturile de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal furnizate prin orice mijloace fie ele neautomate sau automate, precum: inregistrare, autentificare, ip, conectare, parola criptata, data inregistrare, data ultimei autentificari, colectare, structurare, stocare, adaptare sau modificare, consultare, utilizare, divulgare prin transmitere, punere la dispozitie in orice alt mod, restrictionare, blocare, distrugere.

Pentru a accesa site-ul Webland.ro si pentru a consulta ofertele / serviciile / pachetele oferite de Soft Dreams nu este nevoie sa ne furnizati niciun fel de date cu caracter personal.

In contextul desfasurarii activitatii curente a Soft Dreams prin intermediul acestui site, inclusiv activitati contractuale, participare la diverse targuri, evenimente, implicând achizitionarea de servicii oferite pe Website sau abonarea la newsletter, precum si in contextul indeplinirii obligatiilor legale in vigoare, Soft Dreams va putea solicita anumite date cu caracter personal.

Soft Dreams va prelucra, printre altele si urmatoarele date cu caracter personal: numele complet al utilizatorului, telefon/fax, adresa de domiciliu, email, tipul contului (privat sau companie).

Persoanele vizate ale caror date pot fi prelucrate de Soft Dreams, exclusiv in scopurile mentionate in acesti termeni si conditii sunt:

– Clientii persoane fizice / persoane juridice actuali, fosti sau potentiali, vizitatori, reprezentanti sau imputernicitii acestora, conventionali sau legali.

Refuzul furnizarii datelor cu caracter personal

Sunteti obligati in calitate de persoana vizata sa furnizati date complete, actualizate si corecte pentru a va putea furniza serviciile Soft Dreams prin intermediul acestui site.

Soft Dreams va solicita datele cu caracter personal necesare prestarii respectivelor servicii, iar refuzul de a furniza datele cu caracter personal poate determina imposibilitatea furnizarii serviciilor Soft Dreams.

Atunci când se achizitioneaza un serviciu furnizat de Soft Dreams, precum si atunci când va abonati la un newsletter sau participati la un eveniment / concurs organizat de Soft Dreams, se vor colecta date personale in legatura cu prestarea respectivelor servicii. Totodata, in calitate de vizitator Webland.ro se vor colecta date cu caracter personal daca se completeaza formulare de contact, chat, si email in vederea indeplinirii obligatiilor legale si desfasurarea activitatii curente având interes legitim.

Prin citirea prevederilor prezentate, prin furnizarea datelor dumneavoastra personale in vederea accesarii serviciilor Website-ului, sunteti informat(a) si/sau va dati acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal in conformitate cu dispozitiile legale privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal in libera circulatie.

In cazul in care prelucrarea datelor nu mai este necesara pentru oferirea unui serviciu sau pentru indeplinirea unei obligatii legale si nu este justificata de un interes legitim al Soft Dreams, dumneavoastra puteti refuza o astfel de prelucrare a datelor sau va puteti retrage consimtamântul dat anterior la inregistrare sau la achizitionarea unui serviciu. Ulterior solutionarii cererii de retragere a consimtamântului persoana vizata nu va mai primi informatii comerciale cu privire la servicii / oferte.

Scopurile colectarii datelor cu caracter personal:

–   Achizitionarea de servicii Soft Dreams;

–   Facturarea si incasarea valorii serviciilor Soft Dreams;

–   Indeplinirea obligatiilor legale incidente;

–   Colectare debite/Recuperare debite restante;

–   Solutionarea disputelor si litigiilor, punerea in executie a unor hotarâri judecatoresti, arbitrale, ordine judecatoresti;

–   Prevenirea utilizarii serviciilor achizitionate in scopuri ilegale;

–   Activitati de audit si control sau supraveghere;

–   Programe de loialitate, transmiterea de oferte generale sau personalizate, dezvoltarea si imbunatatirea serviciilor.

Soft Dreams va considera toate informatiile colectate de la utilizator ca fiind confidentiale si nu le va partaja cu terti cu exceptia autoritatilor publice locale si centrale, politie, parchet, autoritati judecatoresti (in limitele prevederilor legale si/sau ca urmare a unor cereri expres formulate), executori judecatoresti, societati bancare, societati de asigurare si reasigurare, organizatii de cercetare a pietei  (scop statistic).

Confidentialitatea datelor cu caracter personal va fi asigurata de catre Soft Dreams si nu vor fi furnizate catre alti terti in afara celor mentionati in prezentul document.

Prelucrarea datelor cu caracter personal in scop promotional

Datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastra (nume, prenume, adresa de e-mail, telefon) vor putea fi prelucrate de Soft Dreams cu respectarea drepturilor dumneavoastra, in special a dreptului de informare si opozitie in scopurile mentionate in acest document.

In cazul in care Soft Dreams intentioneaza sa utilizeze datele dumneavoastra in scopuri de marketing direct (doar daca ati optat pentru acest lucru) veti primi informatii in prealabil. Veti putea exercita dreptul de prevenire a unei astfel de prelucrari prin selectarea casetelor adecvate din formularele sau documentele utilizate pentru colectarea datelor personale.

In cazul in  care va exprimati dorinta ca datele cu caracter personal sa inceteze a mai fi prelucrate de Soft Dreams, ne puteti solicita in mod expres incetarea oricarei prelucrari de date. Atunci când veti dori sa nu mai primiti promotii, materiale informative, newslettere din partea noastra, va veti putea dezabona folosind butonul “Dezabonare” sau “Unsubscribe” dupa caz.

Beneficiati conform prevederilor legale aplicabile de urmatoarele drepturi conform legistratiei in vigoare: dreptul la stergerea datelor, dreptul la rectificare, dreptul la access, dreptul la restrictionarea prelucrarii, dreptul la opozitie si procersul individual automatizat.

Durata prelucrarii datelor cu caracter personal

Soft Dreams va prelucra datele cu caracter personal pe toata durata de desfarurare a activitatilor Soft Dreams, pâna in momentul in care va veti exercita dreptul de stergere cu exceptia situatiei in care beneficiati de servicii Soft Dreams. Ulterior incheierii operatiunilor de prelucrare a datelor cu caracter personal in scopul in care acestea au fost colectate, dumneavoastra nu veti putea solicita stergerea acestor date conform legii. Soft Dreams va arhiva datele cu caracter personal pe durata procedurilor interne Soft Dreams sau acestea vor fi distruse.

Masurile de siguranta utilizate pentru protejarea datelor cu caracter personal

Soft Dreams utilizeaza metode si tehnologii de securitate, impreuna cu politici si proceduri de lucru adecvate pentru a proteja datele dumneavoastra cu caracter personal pentru a evita utilizarea fara drept a acestora.

Soft Dreams nu poate garanta securitatea integrala a datelor transmise prin internet de catre utilizator catre serverele Soft Dreams (utilizatorul  foloseste un dispozitiv infectat, browser infectat sau o retea de internet nesecurizata). Orice informatie transmisa catre serverele noastre se va face pe riscul dumneavoastra iar odata ce informatia este primita, vom utiliza proceduri si masuri stricte de siguranta impotriva utilizarii neautorizate, nelegale, distrugerii, pierderii accidentale sau divulgarii datelor personale.

Securitatea datelor la plata online

In cazul in care plata este efectuata cu cardul online (exemplu: achizitionare cloud hosting), acest lucru se realizeaza prin intermediul solutiilor de plata online oferite de terti autorizati in relatie cu Soft Dreams.

In vederea eliminarii riscului ca datele dumneavoastra sa intre in posesia unor persoane neautorizate si sa fie folosite in mod abuziv sau nelegal de catre acestea, tertii autorizati in relatia cu Soft Dreams garanteaza legalitatea si securitatea datelor personale (nume, prenume, numar card, data expirarii, etc) si a sistemelor informatice utilizate.

Conditiile transferurilor de date personale in afara spatiului U.E. si al Zonei Economice-Europene Transferurile de date in afara spatiului U.E. si al Zonei Economice-Europene se pot face numai in  conditiile prevazute de legislatia specifica nationala si U.E. privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora.

Cum va puteti exercita drepturile dumneavoastra?

Prin exercitarea acestor drepturi, dumneavoastra va puteti adresa Specialistului de date personale din cadrul Soft Dreams cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa office@webland.ro sau la adresa Str. Ienachita Vacarescu, nr. 18, Sector 4, Bucuresti. impreuna cu cererea se va atasa o copie lizibila a actului de identitate al semnatarului.

Posibilitatile de plata

Nu se accepta alte modalitati de plata in afara celor prezentate si nu ne asumam nicio responsabilitate pentru sumele de bani trimise prin alte metode decât cele prezentate mai jos.

In prezent sunt acceptate trei tipuri de plati: Card Online, PayPal, Transfer Bancar.

Serviciile achizitionate prin Transfer Bancar nu sunt activate instantaneu si trebuie confirmate si validate de catre un operator Soft Dreams.

IX. DISCLAIMER ASOCIAT GARANtIEI

9.1. UTILIZAREA ACESTUI SITE SE FACE EXCLUSIV PE PROPRIA DVS. RASPUNDERE. TOATE MATERIALELE, INFORMAtIILE, PRODUSELE, SOFTWARE-URILE, PROGRAMELE si SERVICIILE SUNT FURNIZATE „CA ATARE, FARA NICIUN FEL DE GARANTII. SOFT DREAMS NEAGA IN MOD EXPLICIT, IN MASURA PERMISA DE LEGE, TOATE GARANTIILE EXPLICITE, IMPLICITE, STATUTARE SI ALTE GARANTII, DECLARATII, INCLUSIV, DAR FARA A SE LIMITA LA GARANTII DE VANDABILITATE, COMPATIBILITATE CU UN ANUMIT SCOP SI DE NEINCALCARE A DREPTURILOR PROPRIETARE SI DE PROPRIETATE INTELECTUALA.

9.2. FARA LIMITARE, SOFT DREAMS NU OFERA NICIO GARANTIE CA ACEST WEB SITE VA FUNCTIONA FARA INTRERUPERI, PROMPT, SIGUR SI FARA ERORI.

9.3. INtELEGETI SI ACCEPTATI CA, DACA DESCARCATI SAU OBTINETI IN ALT MOD MATERIALE, INFORMAtII, PRODUSE, SOFTWARE, PROGRAME SAU SERVICII, FACETI ACEST LUCRU PE PROPRIUL RISC SI VETI FI IN INTREGIME RESPONSABIL PENTRU ORICE DAUNE CARE POT REZULTA, INCLUSIV PENTRU PIERDEREA DE DATE SAU DEFECTIUNI LA SISTEMUL CALCULATORULUI.

X. LIMITAREA RASPUNDERII

10.1. In niciun caz SOFT DREAMS nu va raspunde niciunei parti pentru nicio dauna directa, indirecta, accidentala, speciala, exemplara sau de consecinta de orice tip, legata de utilizarea serviciilor sau care decurge din acest website sau din orice utilizare a acestui Website ori de pe orice site sau resursa de informare la care se face referire ori care este accesata prin intermediul acestui Website, sau pentru utilizarea, descarcarea sau accesul la orice materiale, informatii, produse sau servicii, inclusiv, fara limitare, orice pierderi de profit, intreruperea afacerilor, economii pierdute, pierderea programelor sau a altor date, chiar daca SOFT DREAMS este in mod expres avertizat de posibilitatea unor astfel de daune. Aceasta excludere si negare a responsabilitatii se aplica tuturor cauzelor de actiune, bazate pe contract, garantie, prejudiciu sau pe alte teorii legale.

Utilizarea necorespunzatoare a Website-ului;

Instalare/configurare de servicii ce pot cauza incompatibilitati cu sistemul de operare sau instalarea/configurarea de servicii defectuos de catre utilizator.

Pierderea datelor in urma unui upgrade, configurari care au fost efectuate de catre Soft Dreams.

XI. Drept Aplicabil

Termenii si Conditiile prezentate cât si orice litigiu in legatura cu sau decurgând din clauzele acestora sau din functionarea/nefunctionarea sau accesarea Website-ului se supun dreptului intern român. Limba folosita pentru Termeni si Conditii este limba româna iar in caz de litigiu numai instantele românesti sunt considerate competente. Utilizatorul Website-ului accepta sa adere la acesti Termeni si Conditii.

XII. Suspendarea / Dezactivarea

Soft Dreams poate suspenda sau dezactiva serviciul achizitionat de catre utilizator daca acesta nu isi indeplineste obligatiile contractuale.

Utilizatorul va fi informat prin e-mail atunci când factura proforma a fost generata pentru serviciile achizitionate afisând astfel si termenul limita de plata. Daca utilizatorul nu va achita serviciile in maxim 14 zile de la data termenului limita, Soft Dreams poate dezactiva serviciul achizitionat fara a mai informa utilizatorul in acest sens. Prin “dezactivare” se intelege faptul ca, serviciul este sters iar datele nu vor mai putea fi recuperate.

Soft Dreams poate suspenda serviciile utilizatorului, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale daca va considera ca utilizatorul a incalcat Termenii si Conditiile.

Drepturile dumneavoastra

Prin citirea acestor Termeni si Conditii, dumneavoastra ati fost informat(a)  cu privire la drepturile de care beneficiati, conform prevederilor legale aplicabile. Totodata atunci când prelucrarea se realizeaza pe baza consimtamântului dumneavoastra aveti dreptul de a va retrage consimtamântul in orice moment in forma scrisa, adresata Soft Dreams, in conditiile legislatiei aplicabile, fara a afecta legalitatea prelucrarii efectuate pe baza consimtamântului inainte de retragerea acestuia.

De asemenea, aveti dreptul de a va opune in orice moment, in mod gratuit si fara nicio justificare, prelucrarii datelor personale in scop de marketing direct, utilizând, daca este cazul, functia de dezabonare inclusa in materialele de marketing.

Pentru celelalte scopuri (utilizarea Website-ului), dumneavoastra aveti dreptul de a va opune, in orice moment, in mod gratuit ca datele cu caracter personal pe care le furnizati catre Soft Dreams sa faca obiectul prelucrarii, cu mentionarea datelor si scopului avute in vedere, numai pentru motive legitime si intemeiate, legate de situatia dumneavoastra, cu exceptia cazurilor in care Soft Dreams demonstreaza ca are motive legitime si imperioase care justifica prelucrarea datelor cu caracter personal. in caz de opozitie nejustificata, Soft Dreams este indreptatita sa prelucreze in continuare datele in cauza.

In cazul in care, dumneavoastra, direct sau prin delegat, va excercitati drepturile mentionate mai sus, in mod vadit nefondat, nejustificat sau excesiv, in special din cauza caracterului repetitiv, Soft Dreams poate sa refuze sa dea curs cererii.

Prin citirea acestui document dumneavoastra ati luat la cunostinta si intelegeti faptul ca datele cu caracter personal funizate catre Soft Dreams sunt necesare pentru accesarea serviciilor oferite de Soft Dreams si/sau derularea activitatilor contractuale sau de marketing.

XIII. DISPOZItII FINALE

11.1. Se pot aplica termeni, conditii si note suplimentare sau diferite anumitor materiale, informatii, produse, software-uri si servicii oferite prin intermediul acestui Website. in eventualitatea unui conflict, termenii, conditiile si notele suplimentare modificate vor prevala peste Termenii de utilizare prezenti.

11.2. Prin utilizarea acestui site si a produselor SOFT DREAMS sunteti de acord cu competenta instantelor românesti si pentru orice actiune sau cerere care decurge din sau in legatura cu acesti Termeni de utilizare. Daca oricare parte a acestor Termeni de utilizare este considerata ilegala, nula sau inaplicabila, atunci acea parte va fi considerata a fi separabila si va fi interpretata in conformitate cu legislatia aplicabila.

11.3. O astfel de parte nu va afecta valabilitatea si aplicabilitatea celorlalte prevederi sau termeni. Imposibilitatea de a actiona cu privire la o incalcare a acestor Termeni de Utilizare de catre dvs. sau alte persoane nu constituie o renuntare la termenii de utilizare si nu trebuie sa limiteze drepturile Soft Dreams cu privire la o astfel de incalcare sau orice incalcari ulterioare.

11.4. Prezenta sectiune este guvernata si interpretata in conformitate cu legislatia statului român.

Aceste prevederi pot suferi modificari/actualizari ocazionale. Va recomandam sa verificati la fiecare utilizare a Website-ului prezentele prevederi, pentru a fi tot timpul informat  in legatura cu acestea.

Prin accesare site-ului sau utilizarea serviciilor Soft Dreams, ulterior modificarile aduse acestor Termeni si Conditii, se vor considera acceptate.

Prezentul set de Termeni si Conditii a fost actualizat la data de 24.05.2018.

Acest site folosește cookies pentru a asigura cea mai bună experiență de utilizare. Citeste mai mult